Binnenzwembad Aanleggen in de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Binnenzwembaden op maat, jouw visie is ons project

Je eigen binnenzwembad laten plaatsen, stelt je in staat om zelfs in het slechtste weer toch tot rust te komen, zonder je huis te moeten verlaten. De constructie vergt echter een grondige voorbereiding, bijvoorbeeld om te vermijden dat je volledige huis vochtig wordt. Gelukkig hebben we hier een complex ontvochtigingssysteem voor, wat overlast tot een minimum herleidt. 


Hoewel de bouw van een binnenzwembad dus gelijkenissen heeft met de bouw van een buitenzwembad, moet er toch met andere zaken rekening worden gehouden: kies hier dus zeker de juiste partner voor!

AC Zwembaden (Aalter, Oost-Vlaanderen) helpt je niet alleen voor en tijdens de bouw, maar biedt je ook een topservice na verkoop, die begint met een uitleg over de volledige werking van je nieuwe binnenzwembad bij je thuis. 

Mocht er toch iets fout gaan, dan komen we trouwens binnen de 48 uur bij je langs om je uit de nood te helpen!

Vraag je gratis offerte

Wij zijn actief in de regio's: Aalter, Deinze, Eeklo, Kruishoutem, Lovendegem, Maldegem, Nazareth, Nevele, Waarschoot, Ardooie, Harelbeke, Izegem, Meulebeke, Tielt, Waregem, Wielsbeke, Zulte, Ingelmunster, Wingene, Beernem, Zomergem, Damme en omstreken