Een eigen zwembad: genieten staat centraal

Een eigen zwembad in de tuin heeft tal van voordelen. Snel even een baantje trekken, lekker relaxen, een frisse duik nemen of gewoon genieten aan de rand, u kan het allemaal. Wanneer u wil. Zoals u wil. Een eigen zwembad is een troef. Ontspanning. Een luxueus gevoel.

Een eigen zwembad moet een meerwaarde zijn, geen extra bekommernis. Op geen enkel gebied.

OPENINGSUREN

  • maandag tem vrijdag
    8:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00
  • zaterdag
    8:30 - 12:00
AC Zwembaden kiest resoluut voor polypropyleen (PPC)

Als u erop staat, doen we zowat alles. Alleen, niet voor we de voordelen van polypropyleen of PPC hebben uitgelegd. We zijn onze tijd al even vooruit en horen bij de weinige zwembadbouwers die ze kunnen aanbieden.

Polypropyleen is niet hetzelfde als polyethyleen en biedt eigenlijk uitsluitend voordelen. Als polymeer is het taaier, slijtvaster en kleurvast. Osmose is onbestaand en elk zwembad is maatwerk. Letterlijk gemaakt tussen de eerste meting en de eigenlijke start van de plaatsing.

Door met PPC-zwembaden te werken, vermijden we wekenlang aanslepende bouwprojecten en kunnen we maatwerk afleveren.

Een zwembad in polypropyleen heeft een moderne uitstraling, is relatief makkelijk te hanteren met de juiste hulpmiddelen en blinkt uit in strakheid. De binnenzijde is – over de hele oppervlakte – egaal, wat die strakke afwerking extra in de verf zet. De noodzakelijke constructie-elementen bevinden zich aan de buitenzijde. Ledverlichting is standaard aanwezig.

Plots komen die nachtelijke sfeerfoto’s met knap verlichte zwembaden uit trendy magazines heel dichtbij.

Totaalprojecten

Een zwembad is – hoe efficiënt wij ook zijn – een serieuze verandering. Hoewel we de impact tijdens de installatie tot een minimum beperken, ziet uw tuin er nadien anders uit: er ligt een zwembad in.

AC Zwembaden levert graag volledig werk en de installatie van een zwembad maakt vaak deel uit van een completere update van de tuin. Terecht. Een poolhouse, een zitbank, het terras, de noodzakelijke constructie-elementen of de onmiddellijke omgeving rond het zwembad … Dat kunnen veel vakmannen en nog meer op elkaar af te stemmen agenda’s zijn.

AC Zwembaden beheerst een aantal zaken zelf en schakelt waar nodig andere experts in. Op die manier stroomlijnen we het hele proces en houden het overzichtelijk.

Een totaalproject dus, zonder de zorgen.