Hoe werkt AC Zwembaden?

Stel u een leger werkmannen voor. Kranen, schoppen en bergen aarde. Stof en half ontwortelde tuinen. Schrap nu volledig die gedachte en klasseer ze ergens heel ver weg. Laat ze nooit meer toe.

AC Zwembaden werkt anders. Een zwembadinstallatie verloopt volgens een strak procedé en neemt net geen werkweek in beslag. We starten op maandag. Ten laatste vrijdag zijn we weer weg. Mocht u erop staan ons een koffie aan te bieden: drie kopjes volstaan.

Drie mensen, één week. Voor dertig jaar gegarandeerd zwemplezier, zonder zorgen.

Alles start met een plan. Uw idee. Uw wensen. Breedte, diepte, vorm, afwerking, locatie … U kiest. Elk zwembadproject is voor ons een totaalproject, begeleid en gecoördineerd door één contactpersoon. Dat is uw aanspreekpunt, klankbord en de mens die alles – van a tot z – in goede banen leidt.

U kiest niet uit een catalogus. Elk zwembad wordt opgemeten en nadien pas geproduceerd. Uniek, zoals u het wenst. Het trapje, de plage – een ondiepe ligplaats in het zwembad – maar ook het rolluiksysteem bevinden zich daar waar het past, waar het kan, waar u het wil.

OPENINGSUREN

  • maandag tem vrijdag
    8:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00
  • zaterdag
    8:30 - 12:00